4 Aralık 2012 Salı

Günlük 10.000 Hit Kazan!!!


Günlük 10.000 Hit Kazan!!!

Evet, bu bölümde en çok hit kazandıran Türk siteleri inceleyeceğiz








HitCanavarı.com benim en çok tuttuğum sitelerden biri. Daha siteye ilk kaydolduğunuzda size tam 500 kredi hediye ediyor. 500 kredi demek 500 ziyaretçi demektir. Bu gerçekten iyi bir rakam. Bu sitede diğerlerinde olduğu gibi sörf linkine tıklıyor ve sörfe başlıyorsunuz. O gezerken siz istediğinizi yapabliyorsunuz. Ayrıca geceleri de açık bırakmanızı tavsiye ederim. Çünkü 8 saat çalışan bu site size tam 1.440 kredi veriyor. Çok güzel değil mi??? Bunu bir hafta boyunca sürdürürseniz haftalık tam tamına 10.080 kredi kazanıyorsunuz. En başta size verdiği kredileri de sayarsak bir hafta sonunda 10.580 krediniz oluyor. Muhteşem rakamlar. Bu kadar ziyaretçiyi kim istemez. Ama bu ziyaretçiler hayalet ziyaretçilerdir. Sitenize girip gezmezler. Sadece 20 sn. kalıp giderler. Ama yine de iyi bir yöntem.








Diğer siteler gibi bu da siteleri gezerek hit toplamanızı sağlıyor. Benim bu tür sitelerle uğraşmamın ilk zamanlarını benimle paylaşam HitPaylaş.net çok güzel bir site. Ayrıca size online destek de sunuyor. Tavsiye ederim. (İlk başladığınızda hediye kredi vermiyor)




Çok uğraşmama rağmen bir türlü kayıt olamadığım bu site de yine çok kazançlı. Bu sitede 20 sn. değil 15 sn kalıyorsunuz gezdiğiniz sitelerde. Ama 1 siteye 1 kredi değil 10 siteye 9 kredi veriyor. Ama yine de cazip. İlk siteye kaydolduğunuzda size 200 kredi hediye ediyor. Geceleyin 8 saat açık kalsa size 1.920 kredi kazanıyorsunuz. Bu da diğer siteler arasında kendini ortaya çıkarmasına yetiyor.








Size hit kazanma sitelerini gösteriyordum . Ama bu siteyi göstermeden geçemeyeceğim. Bu siteyle reklam okuyup para kazanıyorsunuz. Hem de ilk girip bilgilerinizi doldurduğunuzda 5 TL kazanıveriyorsunuz. Durun daha bitmedi. Ayrıca e-mail'inize gelen reklamları okuyarak puan kazanıyorsunuz. Bir de arkadaşlarınızı davet ederek kazanma yöntemi var. Arkadaşınızı kaydederseniz onun kazandığı puanlardan da yararlanıyorsunuz. Böylece paranız birikiyor birikiyor veeee 100 TL cebinizde! Hadi kaydolun çabuk!!!




Eveet, şimdilik bu kadar yeter. Şimdi kaydolup sitelerin hepsiniz gece açarsanız sitenize kaç kişi girecek biliyor musunuz??? Tam tamınaaa 5.500 kişi!!! Bunu her gece uygulasanız kim bilir kaç ziyaretçi alacaksınız. Bu arada söyleyeyim. Bunlar sadece size önerdiğim Türk firmaları. Yabancı siteleri de şimdi inceleyelim:








Kaydolduğunuz anda 50 kredi kazanıyorsunuz. Bizim Türk siteleri gibi çalışmıyor. Başında beklemeniz lazım. Her 15 sn. de bir site çıkıyor ama. 15 sn. geçtiğinde yukarıdaki pencerede sayılar göreceksiniz. Yukarıda örneğin 94 yazana tıklayın diyor. Siz ona tıklamazsanız ilerlemiyor. Ayrıca siz gezerken bazen PP (PowerPoints) kazanıyorsunuz. Normal gezme kredisi yanında o da birikiyor. Tavsiye ederim. (Dikkat: Gece siteyi açıp, sonra bırakıp gitmeniz size bir şey kazandırmaz. Ama yine de Türk firmalarından daha çok kredi kazandırıyor)








Bu sitede her site için 1.6 (yani 5 sitede kredi) kazanıyorsunuz. Yine Türk firmaları gibi bırakıp giderseniz kendi kendine çalışıyor ama dezavantajı sitelerin 30 sn.'de bir açılması. Bu siteyi gece 8 saat açarsanız 1.536 hit kazanırsınız. Oldukça cazip görünüyor. Sitenin kullanıcı paneli biraz karışık . Login yaptıntan sonra yukarıda görünen "Wiew and Earn" yazısına tıklamanız gerekiyor.









Yine Türk firmaları gibi çalışan bir site. Zaten yabancılardan çok Türkler kaydoluyor bu siteye =) . Burada siteler 15 sn'de bir açılıyor ve 4 sitede 3 kredi kazanıyorsunuz yani her sitede 0.75 kredi. Saatte 180 bir gecede 1.440 kredi kazanıyorsunuz. İlk kaydolduğunuzda 50 kredi hediye ediyor.








İşte şu ana kadar bulduğum sitelerin hepsinin arasından sıyrılan en cazip site !!! AutoHitterExpress.com!!! Sitede o kadar cazip şeyler var ki anlatmakla bitmez... Şimdi size hit avantajından bahsetmek istiyorum. Siteler 10 sn'de bir açılıyor ve hher site 0.8 kredi kazandırıyor bu da bi saatte 288 kredi anlamına geliyor ve bir gece açarsanız
taam 2.304 !! Bunu bir hafta geceleri çalıştırsanız 16.128 kredi kazanıyorsunuz!!! Muhteşem bir site. Vee -ağzınızı kapalı tutun lütfen- kaydolduğunuzda size tam 1.000 hediye kredi veriyor! Size işte aradığım bu dedirten sitede banner değişimleri de oluyor. Siz banneri sitenize ekliyorsunuz, onlar da sizin bannerinizi yaklaşık 600,000 sitelik koca üyelerinin sitelerinde yayınlıyor. Orta seviyede İngilizcesi olan biri bu siteyle harikalar yaratabilir. Kesinlikle kaydolmadan geçmeyin!! Bu muhteşem site size hem hit hem de para kazandırabilir. Hadi sakın durmayın. Kaydolun!!!









Şimdiye kadar listelediğimiz sitelere kaydolup bu gece açsanız yarına kadar ne kadar kredi kazanacaksınız biliyor musunuz??? Tam tamına 6.330 kredi yani ziyaretçi kazanacaksınız!!! Şimdiye kadar verdiğimiz Türk firmalarıyla birlikte günlük 11.830 ziyaretçi!!! Günde 11.830 ziyaretçi kim istemez ki??? Ve de bunlar sadece bir bölümü. Diğer yazılarımızda diğer yöntemleri de öğreneceğiz.





Bu sitede diğerlerinki gibi siteleri gezdikçe hit kazanabiliyorsunuz ama buradaki premium paketler diğerlerinkinden daha iyi bence. Bu sitede ücretsiz üyelik alırsanız 30 sn'de 1 hit kazanıyorsunuz ve kaydolduğunuz anda 200 hit hesabınıza yükleniyor. Bu sitenin asıl önemli olan yönü sitenizi Google'da popüler kılması. Eğeryeterli paranız varsa ve de 400 TL + KDV ödeyerek kazacağınız avantajlar karşısınında ağzınız açık kalabilir. Şöyle ki eğer Gold Üyelik sahibi olursanız bir seferde tam 60.000 hit hesabınıza yükleniyor ve 15 sn'de 1 hit kazanıyorsunuz. Ayrıca 5 anahtar kelimede siteniz Google'da ilk sayfalara kadar taşınıyor ve sitenizin 5 sayfası optimize ediliyor ve arama motorlarında görünüyor. Muhteşem değil mi? Gol üyelikle bir gecede 1.440 hit kazanırsınız ama 60.000 hit size haftalarca yeter sanırım. Ama unutmayın hazıra dağ dayanmaz ;

)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder