21 Şubat 2013 Perşembe

ÇOK HEYECANLI HEDİYELİ FORUMAKTİF.NET YARIŞMALARI

Yarışmalara gitmek için tıkla! ÇOK HEYECANLI HEDİYELİ FORUMAKTİF.NET YARIŞMALARINA HERKESİ BEKLERİZ ARKADAŞLAR www.teknoprogram.com sunar


15 Şubat 2013 Cuma

İnternet Kafelerde Süreyi Sınırsızlaştırma =) - Mantıklı Ve Zahmetsiz ..


 İnternet Kafelerde Süreyi Sınırsızlaştırma =) - Mantıklı Ve Zahmetsiz ..

Selam-ın Aleyküm Arkadaslar .
Daha Önce Bazı Arkadaslarımız Kendi Kullandıkları Yöntemleri Göstermişler Ben De Kendi Kullandıgım Ve Zahmetsiz Bir Yol Göstereceğim =)


başlat > çalıştır > regedit adımlarını izleyin ondan sonra ,

"HKEY_CURRENT_USER>Appevents>software>classes> microsoft>windows>current version>internet settings>policies>system

devre dışı bırakın ve Taskmanager üzerinde sağa tıklayın ve oradaki değeri "0" yapın.

Son olarak CTRL+ALT+DEL/DELETE ile görev yöneticisi açın ve Internet Cafe's Time deaktif yapın.

Artık süreniz sınırsız ..
Ana Bilgisayardan Anlaşılmaz =) .

Facebook şifre kırma programı için tıkla

10 Şubat 2013 Pazar

15 il Birbirine Bağlanıyor!



Bakan Binali Yıldırım, hızlı tren projesiyle ilgili 15 ile müjdeli haberi verdi

Demir yolu ile 15 ilin birbirine bağlanmasını öngören bir projelerinin bulunduğunu dile getiren Yıldırım, burada yaşayan nüfusun 36 milyon olduğunu, bu yıl itibarıyla Eskişehir, Bilecik, Bursa, Kocaeli, İstanbulhattını bitireceklerini, devam eden yollarda Bursa-Bilecik bağlantısını, ardından Kırıkale-Yozgat-Sivas ileAnkara'dan Afyonkarahisar, Manisa ve İzmir'e bağlantı yapacaklarını anlattı.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Türkiye'nin hızlı tren hayalinin çok eski olduğunu, 60'lı yıllardan bu yana hızlı tren beklentisi bulunduğunu, bu özlemin kendi iktidarları döneminde Ankara-Eskişehir ve Ankara-Konya hattı ile giderildiğini belirterek, bu hat açıldığından bu yana 8 milyon vatandaşın seyahat ettiğine dikkati çekti. Yıldırım, ''Türkiye, 40 yıllık bir gecikmeye rağmenAvrupa'da 6, dünyada 8'inci YHT işletmeciliğine veya altyapısına sahip ülke unvanına kavuştu. ABD veİngiltere'de YHT yok, amacımız bunu yaygınlaştırmak'' şeklinde konuştu.
MALİYETİ 20 MİLYAR LİRA
Bu projelerin toplam maliyetinin 20 milyar lira olduğunu, 10 milyar da yenileme çalışmalarına harcandığını kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti:
''Bunlar 1940'den beri hiç yapılmayan bir şey. Türkiye demir yollarında 60 yıllık kaybını, son 10 yıldır telafi etmek için adeta seferberlik anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor. Marmaray da bu sene sonunda bitirilmiş olacak. Demir yollarında başlatılan bu atılım sadece mevcut yapıların yenilenmesi ile ilgili değil. Demir yolundaki atılımlarla aynı zamanda yerli demir yolu sanayisi kurulmuştur. Türkiye artık hızlı tren setini, Marmaray araçlarını, metro araçlarını yapıyor. En gelişmiş lokomotiflerini yapıp, ABD'ye, İngiltere'ye satıyoruz. Rayımızı kendimiz yapıyoruz. Ray bile yapılamıyordu, hep dışarıya bağlıydık. Demir yolun altyapı ile üstyapısı için gerekli bütün aksamını Türkiye son 10 yılda yapar hale geldi. Demir yollarında bu seferberliği başlatmasaydık bunlar olmazdı.''

Galatasaray Burak'la Şov Yaptı


Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, evinde Medical Park Antalyaspor'u 2-0 yendi; puanını 40 yapıp liderliğini sürdürdü. Galibiyeti getiren golleri Burak Yılmaz attı. 2 hafta sonra formasına kavuşan Burak ligdeki gol sayısını 11'e çıkardı.

MAÇTAN NOTLAR

Devre arasındaki Sneijder ve Drogba transferleri ile bir anda dünyanın gündemine oturan Sarı-kırmızılı takımın taraftarları, ünlü futbolcularını da görebilmek için Türk Telekom Arena Stadı'na akın etti. Ligde son iki maçta yarım saat görev yapan Sneijder, bugünkü maça ilk onbirde sahaya çıktı.

Perşembe günü İstanbul'a gelen Drogba ise maçın başlamasına 15 dakika kala stada geldi. Tribünlerde, 'Şimdi sen yeniden aslan gibi savaş Didier Drogba', 'Alınacak bütün kupalara atıyoruz bir gol daha ! Didier Drogba' pankartları asıldı.

SNEIJDER VE BURAK'A SEVGİ GÖSTERİSİ

Galatasaraylı taraftarlar, ilk kez onbirde sahaya çıkan Sneijder'e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Yine iki haftadır oynatılmayan Burak Yılmaz da bugün Fatih Terim tarafından ilk onbirde görevlendirildi. Taraftarlar, golcü futbolcuyu tribünlere çağırak moral verdi.

Öte yandan, Afrika Kupası'ndan dönen Eboue, yorgun olduğu gerekçesiyle MP Antalyaspor maçında görev yapamadı. Yine Sarı-kırmızılı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 resmi maçtan ceza alanMelo da takımdaki yerini alamadı.

İLK YARI

8. dakikada Hamit'in uzak mesafeden kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde Semih'ten seken top kale önünde Burak'ın önünde kaldı. Burak kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi. 1-0

35. dakikada Mehmet Eren'in ceza sahası sol çaprazına gönderdiği pası Aissati içeri çevirdi. SavunmadaDany tehlikeyi uzaklaştırdı.

44. dakikada sol kanattan Amrabat'ın ortasında savunmadan seken topa arka direkte gelişine vuran Sabri'nin vuruşunu kaleci kornere çeldi.

İKİNCİ YARI

62. dakikada Burak Yılmaz, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Medical Park Antalyaspor'un savunmadan çıkmaya çalıştığı sırada Zeki'den topu kapan Amrabat, ara pasıyla soldan ceza sahasına giren Burak Yılmaz'ı gördü. Golcü futbolcu, kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sol ayağıyla sert bir vuruş yaparak, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0.

72. dakikada Sabri'nin ceza alanı dışında sağ çaprazdan attığı sert şutta, top az farkla yandan auta gitti.

74. dakikada sol çaprazdan Amrabat'ın attığı şutta, top yandan auta çıktı.

Kalan sürede önemli pozisyon olmadı ve Galatasaray karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.






Galaxy s3 mü iphone 4s mi ??


Son zamanların en hararetli çekişmesine hazır mısınız? Apple'ın amiral gemisi iPhone 4S mi yoksa Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S3 mü? Hangisi daha iyi?

03/07/2012 21:30
Samsung Galaxy S3'ü daha önce Samsung Galaxy S2 ve HTC One X ile karşılaştırmıştık. Şimdi de sizlerden gelen istekler doğrultusunda Samsung Galaxy S3'ü, iPhone 4S ile karşılaştırıyoruz.
Bu karşılaştırmayı oyun ve internet editörümüz Murat Sağlam ile beraber yaptık. Kendisi 64GB'lık beyaz iPhone 4S kullanıcısı ve iOS'u da bayağı seviyor.
Karşılaştırma yaptığımız telefonda iOS 6 Beta 2 yüklü. Yani Siri'nin veSafari'nin son sürümleri mevcut. Kullandığımız Galaxy S3'de en son güncelleştirmeyi yaptığımız bir telefon. Yaklaşık 1.5 aydır kullanılıyor ve komple dolu denebilecek seviyede. Telefonlar tamamen günlük kullanım modunda. Yani karşılaştırmamız ve gözlemlerimiz hiç bir sentetik karşılaştırmaya dayalı değil, tamamen günlük kullanıma yönelik olacak.
Samsung Galaxy S3 ve iPhone 4S'i tasarım, teknik özellikler ve donanım, yazılım, ekran, kamera ve batarya başlıkları altında karşılaştırdık. Yazılım kısmında iOS ve Android tartışması olmasın diye Siri ve S-Voice'u ayrıca cihazların WEB performanslarını karşılaştırdık. 
İki telefonu da güneş ışığı altında kullandık. Nokia 3310 bile karanlıkta yazıları net okutur. Önemli olan güneş altındaki performansları. Tabi video çekim kalitesinden, fotoğraflara kadar yine pek çok karşılaştırma kriterini sizler için gerçekleştirdik. 
Kazanan kim mi? Esasında bunu siz belirleyeceksiniz. Çünkü herkesin tercihleri farklıdır. Fakat biz uzlaştık ve kararımızı verdik. İyi seyirler.