8 Temmuz 2014 Salı

Facebook Abone Ve Arkadaş Kasma

 Facebook Abone Ve Arkadaş Kasma
Yazı Uzun gibi Gözüksede Kullanmayı bilmeyenler için detaylı bir şekildeAnlattım.
Öncelikle Uygulamanın Firefox ve Chrome’da çalıştığını Belirtelim. İnternet Explorer’da Çalışmaz !!
Uygulama Profilinize yüzlerce arkadaş ve Abone Ekler. Ona Göre Baştan Bu Uyarıyı da Yapalım, Nasıl durdurabilirim dersenizde onuda Bu yazının Sonlarında belirticem. HADİ BAŞLAYALIM ŞİMDİ !!!
Aşağıdan uygulamaya girmek için XPERİA veya Uygulamadaki Windows Phone uygulamasını kullanın, ilgili herhangi bir uygulamaya izin verdikden sonra URL adresinde oluşan Token kodunu alıp uygulamaya girin ve “load token” butonuna tıklayarak devam edin ve uygulamanın havuzdaki kullanıcıları hesaplamasını ve size göndereceği kullanıcıları hesaplamasını lütfen bekleyin. Havuz sistemi İlk sizden istekleri çekebilir.
KULLANMADAN ÖNCE SON UYARI. !
Şunuda belirteyim. uygulama otomatik arkadaşlık istegi yollayan kişilerin bir havuzda toplanması ve o havuzdan uygulamayı kullanan diğer kişilere dağıtılması ile işler. Facebook hesabınızdaki hareketliliği sezip geçici olarak sizi engelleyebilir uygulamayı kullanmak risklidir, Hesabının güvenlik ayarları yapılandırılmış olan ve mobil onaylı kullanıcıların kullanması önerilir.
AYRICA UYGULAMAYI AŞIRI KULLANIMDAN DOLAYI HESABINIZ KİLİTLENEBİLİR. BU YÜZDEN HAFTADA 1 DEFA KULLANMANIZ ÖNERİLİR
UYGULAMA ULUSLAR ARASIDIR, VE HEPSI TURK DEĞILDIR
Ayrıca artık bana bu kadar abone veya arkadaş yeter derseniz uygulamayı, facebook “uygulamalar”  kısmından Xperia™  ve/veya Windows Phone uygulamasını kaldırman yeterli.  Ha şunuda belirteyim uygulamaları kaldırdıktan sonra isteklerin durması için 1 hafta kadar beklemeniz gerekebilir
UYGULAMADA İSTEK VE ABONELERİN GELMEYE BAŞLAMASI EN GEÇ 1 SAAT’İ BULABİLİR. BU SÜREDEN SONRA DEVAMLI İSTEKLER GELMEKTEDİR. BAZI PROFİLLERDE BU SÜRE 2-3 GÜNÜ BULMAKTADIR.
AYRICA UYGULAMANIN İSTEKLERİ HEMEN YOLLAMAYACAĞINI BELİRTEYİM, YANİ DURUM BEĞENİ UYGULAMASI GİBİ DEĞİL HEMEN 2 DK’DA GELMEYECEK İSTEKLER, TEK YAPMANIZ GEREKEN UYGULAMAYI KULLANIP, KULLANICILARIN YÜKLENMESİNİ BEKLEMEK DAHA SONRA UYGULAMAYI KAPATABİLİRSİNİZ VE FACEDENDE ÇIKIŞ YAPABİLİRSİNİZ UYGULAMA YİNEDE ÇEVRIMDIŞI OLARAK ÖNCE İSTEK SONRA ABONE YOLLAYACAKTIR. DEDİĞİM GİBİ BU BAZI PROFİLLERDE 1 SAAT BAZI PROFİLLERDE EN GEÇ 2-3 GÜNÜ BULMAKTADIR.
uygulama için havuz sistemi ilk sizden istekler kabul edebilir
EĞER HİÇ GELMEDİĞİNİ SÖYLÜYORSANIZ TAKİPCİ AYARLARINIZIN HEPSİNİN HERKESE AÇIK OLMASI GEREKLİ VE PROFİLİNE KULLANICI ADI OLUŞTURMAN GEREKLİ. EN SON BEKLEMEN YETERLİ UYGULAMA LİNKİ:http://4websos.com/facebook-abone-ve-arkadas-kasma/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder